Als je miljoenen mensen in armoede ziet storten als gevolg van de coronamaatregelen van afgelopen jaren, zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat de grootste economische crisis uit de geschiedenis ook jou treft.

Het is geen bangmakerij, het is de harde realiteit. Ik geloof ook dat als we goed geïnformeerd zijn over onze situatie, we de schade voor ons land kunnen verminderen en misschien zelfs kunnen verbeteren. Daarom wil ik een paar feiten met u delen die u gemakkelijk kunt verifiëren en die van cruciaal belang zijn.
Een steeds groeiende groep multikapitalisten, internationale grote bedrijven en dubieuze politici beheersen elk aspect van ons leven. Dat lijkt misschien overdreven, maar van het ontbijt dat we eten tot de matras waarop we slapen en alles wat we dragen en consumeren hangt grotendeels af van deze bedrijven.

Verder zijn het de enorme investeringsmaatschappijen die het verloop van de geldstroom bepalen. Zij zijn de hoofdrolspelers in het drama waarvan we getuige zijn. Ik weet dat uw tijd kostbaar is, dus ik zal de belangrijkste data samenvatten.

Hoe werkt dit?
Hier kunt u een uitgebreide video bekijken, deze duurt iets meer dan een uur maar is zeker de moeite waard.
Wanneer u dat veel te lang vindt kunt u hiernaast snel de onderwerpen in verkortte versie raadplegen.